Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

A SZÁLLÍTÁSI DÍJ MAGYARORSZÁGON EGYSÉGESEN 1200 FORINT 20.000 FORINT FELETTI RENDELÉS ESETÉN INGYENES

 

Külföld I. zóna (Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvátország, Cseh Köztársaság, Ausztria, Németország) 10 kg-ig egységesen 4990 Ft

Külföld II. zóna (Franciaország) 10 kg-ig egységesen 5990 Ft

 

Hogyan fizethetek?

Kétféle fizetési mód közül választhatsz:

Bankkártyás fizetés, ill. ha a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a GLS futárszolgálat munkatársánál szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.

 

Hány napon belül kapom meg a rendelésem?

Munkanapon a 12:00-ig leadott rendeléseket másnap, a 12:00 után leadott rendeléseket 2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak. A futár az átvételtől számított következő munkanapon szállítja ki a csomagot. Ez átlagosan 3-5 munkanapot jelent.

 

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8 és 17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben tájékoztatunk. Külföldön a kiszállítást a GLS végzi. A kiszállítás időpontjáról e-mailben küldenek tájékoztatást.

 

Honnan tudhatok meg bővebb információt a csomagról?

Amint átadtuk futárszolgálati partnerünknek a csomagot, e-mailben értesítünk, amiben lesz egy csomagszám, mellyel nyomon követheted a rendelésed útját partnerünk weboldalán.

 

Nem talált otthon a kézbesítő?

Ingyenesen újra kiszállítjuk! Amennyiben nem talál otthon a futár a kézbesítés napján, a következő munkanapon újra megpróbálja a kézbesítést. Bővebb információt a többszöri kézbesítésről a GLS ügyfélszolgálata tud adni.

 

Milyen extra szolgáltatásokat kérhetek?

  • 1 órával a kézbesítés előtt felhív a futár telefonon
  • délelőtti kézbesítés

Ezek a szolgáltatások számodra ingyenesek. Amennyiben élni szeretnél valamelyikkel, kérjük, a pénztárban a megjegyzés mezőben jelezd nekünk!

Az oldal tetejére