Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Hosszan* mesélhetnénk neked az egészséges életmódról, bélflóráról, rostokról, az útifű maghéj csodálatos hatásairól. Meg persze arról is, hogy a Fitein Shake neve a rost (fiber) és a protein szavak keresztezéséből született. De legyen csak annyi, hogy ez az a reggeli, amit lehető leggyorsabban, mindössze két perc alatt elkészíthetsz.

Fogyaszthatod shake és puding formájában, tápláló, egészséges és pompás íze van. Akármikor fogyasztod, csak jót tehetsz vele magadnak.

* Minőség és megbízhatóság: A Fitein Shake kiváló minőségű, gondosan válogatott és tesztelt összetevőkből készül.

A termék fejlesztését és előállítását mi, vegyészek és élelmiszermérnökök kísérjük, a legmagasabb szabványokat követve, hogy biztosítsuk az optimális minőséget és hatékonyságot.

Három nagyon fontos összetevő, ami elengedhetetlen az emberi szervezet számára. De te csak annyit veszel észre, hogy van energiád, jó a közérzeted és vág az eszed!

Rost

A rostoknak fontos szerepe van a vér koleszterinszintjének csökkentésében. Rövidítik a béltartalom áthaladását a bélcsatornában, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását, illetve csökkentik az elhízás esélyét.

Fehérje

A fehérjék legfontosabb feladata, hogy biztosítsák izmaink számára az építőanyagokat, de fontos funkciójuk van az anyagcsere során, és az immunrendszer hatékony működéséhez is jó minőségű fehérjére van szükség.

Inulin

Az inulin egy nagyon alacsony energiatartalmú, vízben oldódó rost. Többek között javítja a vércukorszintet és a testsúlyunk szabályozását, illetve az emésztőrendszerünk egészségét.

Az oldal tetejére